en lång men trevlig måndag

Gårdagen blev rätt trevlig ändå, trots bilåkandet. Morgonen började en 06,15 sådär, då en timea kom in till oss och sa att "nu är det morgon". Vi var iof vakna redan, men härligt att få det konstaterat :P

Efter att lämnat av ungarna på dagis i Domsjö, och kvitterat ut en gratis babytobe-box på apoteket, blev vi sedan bjudna på lunch hemma hos Helén - underbart trevligt! Detta med tillhörande surr förstås, då det var i slutet av december vi sågs senast. OCH tårta till teet/kaffet, då hennes man Stefan fyllt år i helgen. Tack igen! ( Eftersom att Helén är grym på tårtor och brukar anlitas till bröllop o dyl. va den förstås lite fränare än vår helgtårta. ) Det börjar kännas av att vi ätit tårta flera dagar i rad nu!

Nästa stopp blev Härnösand, där vi gick en snabbis på stan för att köpa overall till bebis, och ta en glass i väntan på att Micke o Eva som vi skulle till, skulle sluta jobbet. Väl där blev de surr o kaffe/smörgås innan det skulle lastas finfin bokhylla i bilen, som de praktiskt taget gav bort till oss. Tack där med. Så ikväll ska den in, och fylla det sista tomrummet i vardagsrummet. Gött.

Att dagen gjorde att vi var hemma först vid kvällen, och jag dessutom var helt död i ryggen gjorde dock att jag missade en liten personalträff på BodaBorg som jag gärna hade gått på. Men jag har blitt beordrad att kika förbi med bebis senare i höst, så det får bli så istället.

Nu ska jag försöka städa upp helgen, göra matsedel, vagga iväg på ica o diverse annat småplock. På återskrivande!kalas å korv

födelsedagsfirande.
lite fiske med korvgrillning.
bus och stoj och stök.
och lite så.

[ henrik var lite överambitiös
o ritade en skattkarta. svårt!
pröva igen om 4-5år kanske? ;) ]

   
   
  

imorgon åker vi tillbaka till övik.
hejja vad jag inte ser fram emot
att åka bil 6-7 timmar.
min rygg har så gott som gett upp,
-ståendes som sittandes-
men det är som det är!

jag fick iaf ta två bitar tårta.
"bebis måste ju också få"/vincent

Ännu en onsdag...

I måndags började skolan för de flesta. de märks. lugnare på gatan nu om dagarna (då de flesta hushåll här är barnfamiljer), och en del nya lite försynta ansikten på ica (med största sannolikhet folkhögskoleelever). jag kikar också som bäst upp lite kurser att söka. men det blir efter jul isåfall, då man inte måste gå och passa på att en bebis ska ploppa ut mitt i allt.

 
hur vi trivs på nya adressen? underbart bra skulle jag vilja säga, tackar som frågar... för det första: vi RYMS! tvåplan, egen ingång och små gräsplätter bidrar förstås till eget-hus-känsla. och att ha EGEN tvättmaskin OCH diskmaskin.... sicken lyx!! fått undan alla kartonger som tidigare stått och skrikit nyinflyttat också, känns så skönt! nu är det bara få upp lite på väggarna som egentligen är kvar för stunden.

Igår var jag o magen på MVC igen. SF-mått 32, och hjärtljuden låg på 150. Bebis bökar runt som aldrig förr, ibland så jag tror det ska gå hål på magen! 6v kvar till BF igår, idag går vi in i v35....och jag börjar redan bli otålig på att vänta, då jag inte har alltför mkt för mig på dagarna, är ganska trött, och börjat känna av foglossningar.

Men man får njuta av det lilla. Solen har ju hittat tillbaka efter några dagars frånvaro vilket gör promenaderna lite gladare. Testar lite nya reccept då och då också, igår: banankaka med daim, och till middag köttfärs-och-champinjonspiroger. Båda verkade omtyckta av juryn (sambo). Idag ska jag koka torsk med äggsås hade jag tänkt. Vidare var jag in på leksaksaffären idag o letade present inför helgens födelsedagsfirande, då fröken Mea fyller år imorgon. Men jag inväntar Henriks rapport ang. Ånge leksaksaffärs utbud innan jag gör någe inköp!

Häromkvällen tog jag promenix till kyrkan också för ovanlighetens skull (inte). Men jag tycker det är vackert och fridfullt. Och som gjort för att rigga upp kameran för lite ego-foton.

  

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0