ändrade planer =/

Något snopen dag. Planer ändras snabbt.

När vi vaknade imorse hade vi varken räknat med att en liten kille skulle ramla och bita genom kinden så blodet sprutade, vilket ledde till vårdcentralbesök, vilket ledde till remiss till sundsvall sjukhus för att sy, vilket ledde till att småttingarna blev kvar hos mamma i sundsvall - lämnade en dag tidigare än planerat, och utan badhusbesök och drakborgenbesök... :( Heller hade vi inte räknat med att bilen började protestera i Birsta, vilket ledde till Bärgning hem till Fränsta för en åttahundring...

Blir inte riktigt som man tänkt sig jämt... som tur va blev det inte så allvarligt sjukhusbesök, vincent klarade sig fint. Men ändå blev det en rätt märklig dag.

Det positiva är väl att påbörjan av inskolningen på BodaBorg som jag var på några timmar imorse, innan allt drama, gick finfint. Och antagligen - förhoppningsvis - gör jag mina sista SJ-pass till helgen!! glad tjej!För att försöka landa här hemma igen nu efter dagen, gick jag o köpte glass som jag trånat efter hela dagen. Säger bara Magnum strawberry white. NJUTNING.

skapligt behagligt

Ja, jag tycker att allt är skapligt behagligt just nu.

Några mkt härliga dagar på hemmaplan. Goda middagar både hos far och hos mor. Lugn. Underbara mysiga sammankomster med vänner. Gosande med husdjur. Sällskaps-spelande. Skrattande. Välbehag. Avkoppling.

   
hedenhöskossorna med kalv/kompisarna roy och ebba/bästis tillbaka på hemmaplan/inväntan av påskmiddag

Efter att sen hämtat upp småttingar på hemvägen (och senare avverkat veckans sista jobb-pass), njuter vi nu av dem några dagar. Idag; korvgrillning nere vid vikbron (och stenkastande i vattnet, EJ ATT GLÖMMA!). Imorgon blir det nog en tripp till badhuset, och på onsdag ska de få gå på Drakborgen i Birsta.

   
att kasta sten i vattnet är KUUUL/plums/inte-alls-arrangerad-bild/på hemväg

Att sen jobb börjar klarna, sommarjobb är kirrat och extrajobb också på väg - att jag snart slipper magont och stress - känns ju väääldans trevligt.

och ovanpå detta har det ju plötsligt blitt sommar. typ. det kanske är det som bidrar till alla lyckokänslor.

Ja, jag tycker att allt är skapligt behagligt just nu.

ganska nöjd ändå

Ja... imorgon kör vi igen då. Tillbaka till SJ efter 2,5 veckas frånvaro. Det känns gruvsamt. Jag är glad att jag är frisk, men vill ju för det inte tillbaka till den där stressen... Kollade igenom min SJ-mail härom dagen, där de inkommit ca 120 mail under den här tiden, som jag skummade igenom - om allt möjligt som är fel, som vi ska ha koll på för att informera kunderna rätt. Pust! Också ett från min arbetsledare där hon meddelar att en tjej som började jobba på SJ ca en månad efter mig nu valt att sluta, men hon ville hälsa att hon tycker vi gör ett enormt jobb. Ja, jag kan inte klandra henne.

Oj vad jag gnäller hela tiden...

Något enklare att försöka tänka positivt är det ju dock när jag nu startar med bara några dagars jobb innan vi sen åker till Junsele ett tag över helgen. Ses ju fram emot, då det var ca 3 månader sen sist jag var i krokarna. Förhoppningsvis får jag träffa mina finaste Moa också.

Det är ju väldans vårigt nu också. Solen skiner, och världen börjar blomma fram. Igår gick jag en promenix i jakt på fotoobjekt. Jag kom rätt tomhänt hem dock, men några foton blev det:
  

Kvällen har annars varit rätt behaglig. Testade först ett av rebeckas reccept på flygande jakob till middag: ( http://halv8hosmig.blogspot.com/2011/02/flygande-jakob.html ) , vilket jag tycker blev väldans lyckat :)

Att senare hon som driver Boda Borg i Torpshammar, (ca 1mil från oss) ringde mig och ville att jag skulle bli timanställd där i sommar gjorde ju inte humöret sämre. Jaaaaa. Ska testa på det några dagar nästkommande vecka, så får vi väl se var det leder. Men det känns hoppfullt. Jag fick iaf upp motivationen lite. Nog för att jag vet att tiden på SJ bara är tillfällig, så är jag ändå så rädd att jag ska bli fast där då jag inte har något annat alternativ (om behovet finns för dem vill säga, vilket det inte ser ut som nu).

Och så har ju kära sambo kommit hem. Två nätter utan varandra kan hur löjligt det än låter vara lite förvirrande, när det var närmare halvåret sen vi var ifrån varandra så länge.

Ganska nöjd tjej ikväll med andra ord. TROTS att jag ska upp till ångest-SJ imorron.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0