FLYTT DÅ.

Idag har jag haft en mysig dag med min fina Moa, som jag nu inte sett på några månader igen. Filosofera om livet och universum och vardagen och framtiden, det är vi bra på. Det är fint med vänner man inte ser på hur länge som helst ibland, men sen när man ses så är det som att man sågs igår. Tack Tack sötnäsa.

I övrigt är nu 2 bilar och en släpvagn så gott som fullproppade med prylar och grejer (behöver man verkligen allt?! tveksamt...), och tidigt imorron drar flyttlasset till Fränsta, och vår söta lilla tvåa! Nystart. Känns riktigt skönt. Och kommer förstås kännas ännu skönare när man krånglat färdigt och allt är på plats. Och förstås till och med ännu bättre om några dagar då Henrik kommer tillbaka från södern! Jag saknar min bästaste v

Och eftersom att telefon, tv o internet blir inkopplat först om en vecka och lite till har jag än mer tid till att pyssla och fixa iordning, utforska närområdet lite mera, med mera, med mera. Njuta av andra saker som jag annars åsidosätter pga tvn förhoppningsvis! Jag tror det kan vara rätt skönt att vara utan allt det där ett tag.

Jah.
Allt blir nog superbra.
Snöflingor och stjärnhimmel.

LÖRDAG. TROR JAG.

Ännu en lördag. Tror jag. Man har inte full koll på vilken dag som är vilken jämt, ska väl erkännas. Har haft en kväll med mig själv o 2 kattor i tvsoffan framför nått nytt program på 4an vid namn "Så Mycket Bättre". Och jag gillade det skarpt faktiskt, även om jag är lite emot sånna typiska lördagsunderhållningsprogram som alla svenssons ska bli beroende av sådär. Detta följer 7 kända artister tätt inpå livet, vilket tilltalar mig då jag är väldigt intresserade av människor, och hur alla är. Varför blev dom som de blev? Vad har de för historier i ryggsäcken? Vad har de varit med om? Otroligt spännande.

Fortsatt, att med en hemkommen bror, kika nerladdat 100höjdare med Filip o Fredrik från -06. Ytterligare ett program där man kommer (väldigt udda) personligheter nära inpå. Fascinerande tycker jag. Och underhållande givetvis. Människor alltså...ja, jag gillar dem.

Djurvaktandet går prima förövrigt. Hund rymde igår, och kattungen driver mig till vansinne emellanåt. Men han kom tillbaka. Och hon är bara lite korkad men rätt söt. Kvigorna står kvar i hagen. Och vädret har nu blivit plusgrader igen, efter ca -14 igårmorse. hms. Var på kaffe hos Regina o Johnny igår också, trevligt trevligt.

Och annars packar och planerar jag mestadels. Telefonsamtal som ska ringas. Papper som ska skrivas. Försöker ställa om mig. Imorron blir det troligtvis påbörjning av möbellastande på släpvagn för kommande FLYTT om redan ca 1v(!). Gör lite skolansökningar för vårterminen med (Jobben regnar ju inte direkt över en, så lika bra med en plan B känner jag). Jag längtar tills man krånglat färdigt. Ska bli så obeskrivligt skönt.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0