SISTA NOVEMBER

Dagarna går fort. Nu är snart en tillända igen. Det är konstigt hur jag tycker att dagarna går snabbare när man inte har nått att göra, och långsammare när man har fullt schema hela dagen... Just nu (har jag en liten paus, men) jag sitter iaf och registrerar mitt CV i olika databaser. Det tar en himla tid faktiskt, för det finns så otroligt många!

Något annat som tar upp ganska mycket av min tid är bloggläsande. Eller det är ett tidsfördriv jag gillar skarpt kan man väl säga. Okej? Men det har väl också att göra med mitt otroliga intresse för alla olika konstiga människor vi har omkring oss. Vilka är dem? Hur tänker dem? Varför beter dem sig som de gör? Hur blev dem som de blev? Ja, jag tycker det är fascinerande att kolla runt vad alla klurar på.

Pyntade lite igår också. Med betoning på LITE. en adventsstake. en liten julgran med ljus o klädsel. en julstjärna. samt ett par röda längder i köksfönstret. Och det får absolut räcka. Det ska ju snart plockas ner igen. Och jag förstår inte riktigt varför det ska vara så märkvärdigt. Men okej, JA lite mysigt är det i mörkret om kvällarna att se stjärnan lysa upp fönstret till glöggfikat me pepparkooki!

Helgen var trevlig. Det är synd att det ska vara sånna avstånd i vårt kära norrland bara. Mea var tyvärr väldans hostig då vi skulle iväg till knasiga kojan så hon fick stanna hemma en stund, men en överglad liten Vincent fick vi med oss som njöt i fulla drag. Knasiga Kojan var för övrigt ganska litet om jag då jämför med MonkeyMaze och Supernova i Cork som var de senaste "lekhusen" jag varit på. Men det räckte gott. Efter tårta och klippning och lek och mat och bilåkande med ett långt stopp i härnösand var vi sedan hemma ca 23,30. Och jag säger då borta bra men hemma bäst!! Att det redan känns så efter dryga månaden är nog ett bra tecken.


Nu väntar jag bara på att min andra hälft ska komma hem från sin lilla skoldag. Sen blir det mat, inkopplande av takfläkten i sovrummet, och traska iväg till frissan i minusgrader. Ska bli skönt att bli av med lite trassel på huvudet!

 

HEJ BLOGG

Less på att hitta på en rubrik till ett väldigt blandat inlägg jag är...Om jag inte vill ha nån rubrik då va va va?? 25 november är det redan iaf, och en månad kvar till jul (igår).

Har idag varit till Ånge och PS på möte. Temat idag var arbetsintervju :P Närmare 20st där idag, lite skillnad från intromötet då vi bara var 4. Lite som att gå i skola är det. Förutom att man hört det mesta som berättas redan då (därför känns det ju lite onödigt..). Men hon är duktig Annelie, som leder det hela, inspirerande tjej så det är kul. Och jag har ju nått att göra en timme i veckan, så jag får känna mig lite viktig, så det får väl gå så länge. Fick iaf sällskap i bilen idag av Henrik, eftersom han skulle dit o hämta skoljackor åt Ålsta. puss på det.

Inrigd på JOBB imorgon också, på bullerbyns förskola som ligger 5min promenad från lägenheten ungefär. Jag tror jag fortfarande är lite chockad :P Är som inte van att få respons på nått jag söker! Får väl se hur död jag är imorgon efter en heldag på dagis...det brukar ju ta nån dag eller två innan man vant sig vid ljudnivå och fart och fläng. Och det kan ju dröja bra länge innan det blir nått inhopp nästa gång, så jag hinner nog inte riktigt vänja mig. Speciellt när jag nu gått i över 3 månader utan att behöva fokucera en hel dag sådär, kan jag tänka mig jag kommer va lite trött...men ska bli görkul! :)

Fick tacka nej till klipptid imorgon dock pga detta. Lite synd, då jag helst velat klippa mig innan helgen. Men nu blir det på tisdag istället. Ska bli skönt! På lördag åker vi till Junsele på snabbvisit för iordningställande av bil (förhoppningsvis), och hämtning av lite ägodelar som ännu inte kommit på plats. Sen blir söndagen i Övik på Knasiga Kojan med två små troll vi inte sett på för länge, eftersom att Vincent fyller 4 imorgon. En välbehövlig helg tror jag det blir. Sen kommer ju kylan på måndag har jag hört.

För övrigt har vi haft den keligaste katten nånsin omkringsmygande i trapphuset sen i lördags. Och efter att ha talat med granntjejen verkar det som att den bott i vår lägenhet förut och kommer hit ibland. Typ glömmer bort att den flyttat, och inte förstår varför vi inte släpper in den och ger den mat. Men lyckligtvis var den borta idag så husse/matte har förhoppningsvis hittat åt den igen.

Nu ska jag fortsätta fixa lite med datan (Henrik har installerat XP på min dator istället för å-så-tröga Vista jag haft i 2 år nu..), sen kanske jag ska krypa ner med boken "Munken som sålde sin ferrari" jag påbörjade igår. Jag tror starkt att det är en av mina favoritböcker efter att endast läst några sidor.

ETT ÅR!

Idag har vi (officiellt) varit tillsammans i ett år.
Inte är det många som har trott på oss inte!
Ett helt år! och Förlovade i 2 månader.
Det är galet vad tiden går.

Mycket har vi varit med om...både roliga och mindre roliga saker!!
Men jag hoppas och tror att det blir många många år till.


Att bara behöva vara ifrån varandra någon timme för att SAKNA

 

Det är konstigt hur självklart nånting kan kännas
Jag älskar dig Henrik, kärlek på dig.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0