<3

Världens bästa avslutningsfest, och en avslutning där det inte gick att hålla tårarna tillbaka. KOMMER SAKNA ER!!

hälsa/friskvård på hampnäs 09/10 (+ lärar-Maud)PUSS PÅ ER!

nu har jag o henrik nästan packat in oss i huset. inom några veckor blir det väl jobb på den dära djurparken. det är sommar. vi får se vart allt tar vägen. glad sommar världen. nu tar vi nog lite bloggpaus.

TACK Hampnäs.

Sista dygnet på fina fina Hampnäs. Rummen är urpackade, städade o besiktade. känns tomt. Det är strax dags för middag o avslutningsfest. Sen imorron är det avslutning, kram kram, hejdå och tillbaka till Junsele... Det känns i magen :(

Ett helt år gick väldigt väldigt fort.

U2:s "I still haven't found what I'm looking for" spelades på radion i bussen när vi åkte hem från lärar-Mauds stuga idag. Stämde in rätt bra tycker jag. jag vet fortfarande inte riktigt vart jag ska, men detta året har varit OBESKRIVLIGT betydelsefullt o givande för mej. För att citera en som höll tal på hampnäsdagen i lördags: "det sägs att det är på folkhögskolan man blev den man blev!" och det kanske kan stämma.

vi har skrattat varje dag. Lärt oss mycket. haft så oerhört trevligt.
Detta har varit det BÄSTA året i mitt liv.

TACK hampnäs v 
då var ännu ett kapitel i boken tillända.

Skuleklättring!!

Vad som skulle bli en hockeykväll och en öl igår, slutade med ett rejält skärsår i tummen på en olycksdrabbad pojkvän, då hela flaskhalsen gick sönder när han skulle öppna den! Fram och tillbaka några gånger till akuten då blodet inte ville sluta forsa efter flera timmar med tryckförband, och slutligen hemma vid 03.45... för att kliva upp klockan 07. jah!

Idag var det då Skuleklättring på schemat, som jag längtat efter hela året! och oj vad värt det va. återigen. Gick ju vita (lättare) leden med BF för 3-4 år sen, så tänkte att jag nu kunde testa den röda (svårare). Sagt och gjort, jag och Lisa - under ledning av Björn. på ganska många ställen tycktes mina korta ben vara alldeles för korta, då det ibland knappt fanns något att fästa foten på alls. Ibland var det verkligen lodrätt uppåt, och på ett ställe var det överhäng, så att vi alltså fick luta baklänges där vi hängde i vajern, för att berget var format så. Men det gick!! och gud va mäktigt det återigen va, och va stolt man va när man kom upp! Addrrrreeeenaliiiiin!! Även många av de som gick vita leden, som aldrig klättrat innan, och var rätt skakiga pga höjdrädsla gjorde strålande insatser som imponerade. Ååh va duktiga vi va!! så fort vi var uppe ville vi klättra en gång till. och en till. och en till..

  
    

 

Herregud vad roligt det är!!!! LITE trött nu då dock pga sömnbrist, klättring, värme och att jag knappt tillfrisknat ännu. men så värt! imorron är det hampnäsdag. och nu ska det SOVAS!

6 månader v

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0