10-3!!!

I fredags tog jag bussen till Umeå. Jag tycker det kan vara väldigt avslappnande med bussåkande måste jag säga. Väl där, gick jag sedan omkring på stan, strosade runt i affärer som inte finns i övik, och drömde mej bort -jag vet inte hur länge- på bland annat kära Lagerhaus (Jag LÄNGTAR efter en egen lya igen, som jag kan inreda och pyssla ihop precis som jag vill!!). Mötte sen upp Moa för lunch, och ventilerande om allt och inget som vanligt. Vi kan det där med att prata väldigt länge och ändå inte komma fram till nåt ;) Sen åkte jag hemåt. Konstaterade att Umeå inte alls är så långt bort som jag hela tiden får för mig, jag borde lätt åka dit oftare! 

Min lördag var sen den mysigaste på otroligt länge måste jag ju säga. Mysdag!! Jag o Henrik åkte på paradisbadet ett par timmar, vilket jag inte besökt på kanske 8 år åtminstone. Vi löste biljetter som vi fick tillgång till relax-avdelningen på. Vi sprang även barfota i snön (påväg till den enorma bastun, där det var scrubbpeeling-sittning). Det var lite kallt. Åt sedan godaste middag på bästaste Oasen. Sen blev det hockeytajm i Fjällräven...Och vilken hockey sen! 10-3 blev resultatet mot Färjestad. 10-3!!! timander gjorde ett av målen också. Bästa matchen jag nånsin sett. LÄTT. och sen köpte vi massor med godis och slocknade tillbaka på hampnäs helt trötta i huvudet, men väldans belåtna. tack v

föresten har jag väl sen i torsdagseftermiddag "lov" fram till v11 också. känns rätt gött. eftersom att jag inte hittat nån praktikplats (men ändå kommer väva in Kinaresans studiebesök i det hela), tar jag några dagar där hemma istället till att ta det lugnt! upp i ottan imorron blir det för att dra till solle. den här dagen spenderas nog med tvättande, och tränande av gympaprogram (som vi ska "tillverka" på fyspasset, men som vi ännu inte trixat så mycket som vi borde, med..)

önskar alla en fin sista-februari-dag

Senaste dagarna....

För att uppdatera med vad som hänt de senaste dagarna så kan man väl börja med att säga att Helgen var ganska lugn som brukligt, och bestod av en sen alla hjärtans-middag, OS, teaterpremiär och chill.

Idag är det ganska kallt. termometern visade -35 imorse.. Jag hoppas hoppas att det blir varmare till imorron då vi ska ut på en heldag på skidor (egentligen 2 dagars tur med frivillig övernattning i bivack, men jag har nästan bestämt mej för att skrota den planen). Åka till umeå på fredag istället-frågetecken.

På kostlektionen idag har vi bland annat gjort sushi! Min bedömning (som icke speciellt inbiten sushiätare), var nog att det var ganska gott. Gjorde även en mkt god vegpaj, örtte, soyasoppa och efterrätt bestående av apelsinringar med youghurtsås. yam! nedan, några snodda bilder från Helén!

   

och igår var vi några från skolan som drog iväg på Noliamässan i Sundsvall för att representera Hampnäs inför gymnasieelever som funderar på vidareutbildning.. Det var mycket folk, mycket skratt, mycket information. Kärleken himself, Thomas Di Leva föreläste och sjöng på stället också, till min stora belåtenhet. Det var en härlig och intressant lite utflykt. Kanske framförallt komisk då vår käre lärare/syo Bengt kan vara lite förvirrad emellanåt :P
    
Dileva: "det är ni som är de riktiga stjärnorna här idag, jag är bara här för att se er"/
/vårt lilla utställningsbord/Bengt fixar tävlingsaffisch/Ålsta folkhögskola sjunger

Vidare planerar vi för fullt för vår fjällresa vi ska ut på under sportlovet om 2 veckor. det ses fram emot. Eftersom att vi är 8 mycket härliga människor som åker, kommer det helt säkert bli en minnesvärd mysig tripp, hehe :D Innan dess blir det nog att åka hem några dagar. Eller Indien kanske, vem vet :P

hårfärgsfunderingar och livsfilosofi

Precis hemkommen från en nästan 2-timmars kall o härlig vinterpromenix. Utan ett endaste måste. Så skönt Tankarna hinner vandra runt många olika ämnen. Håret var ett sidospår. Jag MÅSTE uppsöka frisör. Lite surt bara att det ska vara så jävla dyrt. hmm... För ett halvår sen var jag blond. För ett år sen var jag rödhårig. Och ett tag före det var jag nästan svart i huvudet. Nu är jag inget alls. jag funderar. vad göra??

  

"Nina Gabriella
den fina o den snälla" [citat: pappsen]
namnsdagsbarn är jag också ;)

i onsdags föreläste ju då rektor Jim för oss också. om vad? ja... om livet. Och det är otroligt intressant det där med människor tycker jag, då de förvånar en genom att visa upp helt oväntade sidor av sig själva som man inte alls hade tänkt sig att de skulle göra. Man har alltför många förutfattade meningar helt enkelt. Det blev mycket tal om andlighet och filosofi, vilket jag ju starkt gillar. Meningen med livet? Några citat som fanns nerskrivet på mitt block efter denna 90minuters lektion var "det finns en mening med allt", "ta ansvar för varje ögonblick", "ett 'fel' kan leda till något positivt", "att utvidga sitt varande", "det händer små mirakel hela tiden (men vi kanske inte uppfattar dem)", "att försöka tänka gott även i de svåraste situationer - det är vår plikt", och "reflektera över dina egna val, och inte andras"! detta pratade vi kring. och det är otroligt tänkvärt tycker jag.

nu är det slut på veckan o dags för fredagsmyyyys,
vad det nu innebär, har ej något planerat...
(men det kanske är det som är hela grejen; bara vara,
MAN MÅSTE INTE PLANERA VARENDA SEKUND AV LIVET).
en vacker helg vi vill ha :-*

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0