KAAALL JUL

Så var jul över igen då. Fort gick det. Julaftons köldrekord blev förstås i Junsele (där vi befann oss) på närmare -37. Mysigt dä. Tack till familjen som skämmer bort en med gomat o fina klappar! Blev ingen sammankomst med mina moa tyvärr, såsom alltid annars, men saker o ting förändras. Får hoppas på att vi kan trixa ihop en dejt framöver istället. Fikade iallafall en 3h med en Ola och en Liv som va i krokarna, trevlitt. :) Känns ju inte som att det gått 7månader sen vi sågs direkt? och efter några dagar me småtrollen blev det att övernatta på kära hampnäs en natt, då vi åkte tillbaka till övik också. kärt återseende! ett annat kärt återseende blev kaffe med helén! tack för de:)

några bilder från helgen:

  
  
 

18DEC..

Det är verkligen ett jojo-väder skulle jag vilja säga. Ena dagen kan det vara -25. Nästa dag bara någon ynka minusgrad. Hm! Idag är det bara någon ynka minusgrad, och snön vräker ner och blåser gör det (har gjort sen igår). Pga detta blev det inte att följa med på harjakt som det var tänkt idag med Ålstas rektor/Henriks klassföreståndare Stig. Men kanske det var lika bra, då jag varit febrig i 2 dagar... (typ frisk nu). Imorgon däremot blir det förhoppningsvis fiske med Håkki! Schpännande :)

Tänkte på när jag var hos frissan för någon vecka sen, och hon tyckte att mitt hår var så konstigt och livlöst, som att det var något som inte var som vanligt i kroppen på mig (det syns ju tydligen på håret)...Hon tyckte att jag bestämt skulle göra en hårmineralanalys. eh Ok? Googlade på det idag, och får se att det tydligen kostar 1500kr? Nej tack, det får nog vänta. Man kan då ta betalt för allt möjligt!

Några dagar kvar till jul bara. Igen. Min 22a! Slagit in sista klapparna precis. Trots man inte tyckt man köpt nånting-och snålat extra iår- så är det ändå en stor hög där i sovrummet...Många munnar! Och trots att man inte vill bidra till konsumenthysterin så gör man de ju bevisligen ändå...Suck! Menmen. Det blir väl iallafall så att vi firar lite själva innan jul, för att sedan ta oss till Junsele mitt i veckan nångång. För att sedan åka vidare till Övik på juldagen o hämta upp 2 småingar som får följa med hem till Fränsta i några dagar.

YepYep
Ikväll blir det Grinchen på tv!

UTFLYKT TILL VIKBRON

I helgen har det kokats knäck. Och ätits knäck ska väl också tilläggas. Det är ju för himla gott. Svårt att spara!

Blev även liten fotopromenix till Vikbron* några kilometer bort, i friska 16 minusgrader, med varm choklad och lussebullar i tygkassen! Har dock inget redigerinsprogram för bilder nu längre när jag måstat installera om datorn än en gång...så detta är bleka orginal! men nu ska väl datorn förhoppningsvis va ok!!

       

Idag är det lucia också, och bror och Malin fyller år. Grattis på er.

* Vikbron går över Ljungan, och är en av sveriges längsta träbroar. Byggd 1888.
Men den är nu minnesmärkt, och används ju inte för biltrafik. Yep.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0