manifestation m.m.

Bilder från lördagens manifestation på torget, som väl gick sådär (speciellt när vår ljudanläggning bråkade och ställde till det..) Men Liv o Mikaela gjorde dagen iaf, när de sprang omkring på stan och härmade folk som mimare. ;)

        

Söndagen var utflykt, försök till fiske, fikande med 3 tanter som råkade välja samma utflyktsplats som oss, tvättande av bilen, pluggande, utekäk och bio igen (Clash of the titans, ganska bra..). helt okej dag.

I måndags var vi på studiebesök på ett alkoholavvänjningsställe, och igår var vi på workshop på sliperiet där de pratade lite om eget företagande. intressant.

Denna förmiddag är lektionsfri, då vi på kosten fått hemuppgifter, vilket för min del betyder plugg i både kost och anatomi (då vi har våra sista föreläsningsdagar mån-ons nästa vecka), påbörjning av att städa ur rummet, samt ännu en show av specarna vid 10,30. (När tillfälle till att återigen se deras underbara pjäs ges, måste det ju tas!) Ikväll blir det mera teater i form av teatrarnas teaterfestival, 4 enaktare. det blir kul :)

på dagen 4 veckor kvar till avslutning :(

SPEL !

EJ ATT GLÖMMA: jag, lisa, ellen o elin har gjort klart vårt spel på hälsopedagogiken. Vi har döpt det till "hälsodjungeln", och det går i korta drag ut på att hamna på fruktkort för att sedan svara rätt på frågor inom ämnet hälsa, vinna en frukt, samla på sig 2 fruktsallader och gå i mål först! på vissa fruktkort står det dock inte någon fråga utan bara te.x. "beröm dig själv och säg att du är jättevacker och jättebra(så får du en frukt)". OCH förstås måste man akta sig för bulle-korten, som det bara står otrevligheter på (te.x. "Hemglassbilen har kört i diket, du måste äta upp all glass så att inte världen svämmar över, stå över ett kast", "Bosse Banan har släktträff och alla dina bananer försvinner!" osv..). Man kan även hamna i Munkens (som sålde sin ferrari) "gym-hydda", där man måste uttöva fysiska aktiviteter för att komma vidare och vinna en eftertraktad frukt.

   
* spelplan / spelpjäser(fötter) / bullekort + tärning / lappen någon vacker själ klistrade upp på anslagstavlan utanför vårt klassrum någon gång i höstas, som ingen har haft eller någonsin kommer ha någon anledning att plocka ner.

well, detta är ju då bara testversionen av spelet. Vänta bara tills tillverkningen har fått fart och du ser spelet ute i butikerna!... kanske kan tilläggas att vi iaf hade otroligt roligt när vi gjorde det. Och även lärar-Roger blev nöjd över vårt kreativa resultat ;)

den gångna veckan..

jaa....en blogg hade jag, ja. Vårpromenader, klättring på hustaken, och kvällar på bryggan har dominerat den senaste veckan. Vinden i håret, solen i ögonen!! Förra fredagen åkte jag o Henrikk på bio också; Shutter Island bidde det, vilken var otroligt bra! tack v. resten av helgen spenderades till största del med pluggande av projektarbete(som jag förövrigt äntligen redovisade i onsdags), lite barnvaktande, lite film på bioduken (HAJEN) osv..

I måndags var det innebandyturnering mot Mellansel. Hampnäs vann specialklass-matchen, lärarmatchen, tjejmatchen och killmatchen. ALLA matcher alltså. med sin fulla rätt ;) "Vart vi gååår (vart vi gåår)", "Frågar alla människor (frågar alla människor)", "Vaaart vi kommer ifrån (vaart vi kommer ifrån)", "Och vi svarar alltid (och vi svarar alltid)", "Hampnäs (hampnäs!)", "Och om dom inte hör oss (och om dom inte hör oss)", "Skriker vi ännu högre (skriker vi ännu högre)", "Hampnäs (hampnäs!) Hampnäs!" sjöng vi. Mellansel blev lite bittra...

I onsdags var det även premiär för specialklassens teater som de övat på under hela året. Och de är ju helt underbara. Där pratar vi SANN glädje. Sån tur för oss att vi har våra fina specare! Som Ulf uttrycker sig: "Jag fattar inte hur jag gör, jag är så bra! Jag är så himla bra!" varför är vi inte alla som dom?? kärlek! jag har lånat en bild av Jimmie (nedan) som jag bara måste få visa, bara för att dem är så underbara! deras blogg btw: http://www.speciallinjen.blogspot.com/

   

vi var även på utsiktsstopp hoppbacken för nån kväll sen och blickade ut över övik stad... (bild ovan) o lilla övik. jag skulle nog kunna tänka mej att vara kvar här ett tag faktiskt. åsså var det ju isvaksbad i onsdags för några modiga själar(bilderna talar för sig själva!). andra chansen idag klockan 11. jag är fortfarande kluven.

  

igår dansade vi med idrottarna med. det kom dock bara 3st från deras klass. lite underligt att vi skulle göra detta på vårt friluftsmetodikpass tyckte vi ju då, eftersom att vi ju vill vara UTE den tid det är kvar!! men det var rätt roligt ändå. foxdrot, bugg o vals testades, så nu har vi övat inför avslutningsfesten i slutet av maj, som det förövrigt planeras massvis för i skrivande stund.

nu blir det övning av Qigong-program, då vi ju ska stå på torget och utföra detta imorgon mellan 12-14, då det är manifestation för hampnäs. KOM DIT!!

puss

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0