Hemtentaplugg

Oktobers sista dag (var tar tiden vägen?) har hittills ägnats åt den fina hemtentan i anatomin. Vi får se var kvällen tar vägen, allhelgona till ära.. Men hemtentan har hittills inte fått så mkt uppmärksamhet som den kanske borde känner jag. och det börjar snart dra ihop sig till inlämningsdatum. celler, vävnader, organ och nervsystem... puss på det!

Igår var jag iallafall till min kära Livan i fina Röån, som jag konstigt nog aldrig hinner umgås med nuförtiden, trots att vi bor vägg i vägg(!). Liv färgade tillbaka mitt hår till sitt mer naturliga element, och i gengäld fick hon agera försökskanin när jag skulle praktisera massa massagegrepp inför våra uppföljningsdagar i massagekursen som snart kommer att bli av. Rygg, bak/framsida ben testade vi, och "om jag vore en katt, så skulle jag börja spinna nu" löd omdömmet, hahaha.. så jag tror det var godkänt.

Tidigare i veckan har jag haft en heldag i edsele, en heldag i sundsvall (där förövrigt skoproblemet rättades till), lite röjande på gården inför vintern och bara massa avkoppling faktiskt. har äntligen varit till frissan och toppat håret också, vilket varit i akut behov väldigt länge. Dock tror jag hon frissan hade en dålig dag eller något, eftersom att det enda hon pratade om den halvtimma jag var där, var hur förstört och hopplöst mitt hår var ungefär.. :P jag har inte riktigt kommit på än, vad hon ville vinna på det..

lindamarie och katten.Praktikvecka till veckan är det också, då planen är att jag ska åka runt på lite bokade studiebesök till verksamheter inom hälsa/friskvård. Måndan ska jag t.ex. befinna mej på österåsens hälsohem, med start på Yogan 07.15! blir till att gå upp tidigt då alltså, eftersom att jag först har 7-8 mil att köra i mörkret! men det blir nog intressant. Idag ska jag titta in hos en nyöppnad butik här på byn, vid namn Basic Living och se vad de har att erbjuda.

Fina hampnäs återkommer jag nog till på fredag skulle jag tippa. då förhoppningsvis min fina Moa kommer och hälsar på också:) long time, nooo see! det ses fram emot!

menmen. tillbaka till tentan var det....

saknar mina irländska barn!

kollat igenom en hel del bilder som jag tänkt framkalla, och fastnat framför diverse filmsnuttar och mysbilder på mina goa irländska o'brien-barn. nog för att det ibland (läs typ alla inlägg under projekt-IRLAND...) var rätt bortskämda och rätt mkt grin och gnäll..! men det fanns ju stunder då de bara var för härliga också... :) puss, vad jag ändå saknar er mina fina!

Det var trots allt jag som fanns där när Ava lärde sig krypa, sitta, ställa sig, fick sina första tänder osv... Det var trots allt jag som sa grattis till Cillian på hans födelsedag, när hans föräldrar verkade ha glömt bort det(!), och tröstade honom när han var mörkrädd... Det var trots allt jag som lärde Hannah saker, läste läxor med henne och tog hand om henne när hennes mamma roade sig med att shoppa... okej, det kanske var lite överdrivet. men bara lite! tråkigt att makarna o'Brien inte tyckte det var så viktigt detdär med att hålla kontakten tycker jag bara... det var en utvecklande tid! MENMEN, mkt sugen på att dra iväg nånstans snart igen är jag iaf. efter att mitt fina folkhögskoleår är till ändå förstås :)


 

ava och cillian och hannah v

hannah när hon ville ha ett stoooort glas juice (varje dag): "IS IT A BIG ONE?" it is. "UP TO THE SKY?!" up to the sky. :)

sakna hampnäs!

Det har knappt gått 3 dagar och jag är redan less på att vara ledig.. hmm? tyder det på att jag trivs på min skola? saknar stället och alla fina människor! .. 2 veckor utanför hampnäs-bubblan känns märkligt länge må jag ju säga, när man annars är där så gott som dygnet runt alla veckans dagar.

det ligger massa snö här hemma iaf. som visserligen nu håller på att smälta bort. men jag har ändå insett att jag inte längre kan gå omkring i mina sommarskor. ska försöka göra nåt åt problemet på onsdag när jag ska till sundsvall.

i fredags gick vi ut o åt, mamma, macke och jag. sen gick vi på bion, "flickan som lekte med elden". minns inte när det var så mkt folk på bion sist...!! nämnas bör ju för den som inte vet, att filmerna bara visas en gång när de väl kommer hit, så det gäller ju att passa på ;) denna var sevärd, och tillochmed mycket bra. tack för det.

och igår kom så dagen när våra hästar åkte iväg för att kanske aldrig komma tillbaka igen. det var ganska jobbigt faktiskt. men de kommer nog få de bra hos sina fodervärdar :)

   

g a m l a . b i l d er . v

och det var väl ungefär vad som hänt i stora drag.
jag funderar på att gå in på byn och ragga klippningstid. jag BEHÖVER.

imorgon ska jag rulla till min vän L-M i grannbyn, för hon fyller år! :D

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0