Trevliga kvällar.

   Nog för att jag SÅÅÅÅ gärna varit på match ikväll - Forsberg och Näslund och Sundström är tillbaka, 4-1 blev det, och tydligen som förväntat en mkt mkt bra match/succé - MEN jag har haft en mkt trevlig kväll ändå. Många trevliga kvällar har det blitt i veckan tkr jag. tack mina fina!

   Filmmys, pepparkaksdegsbak, pizzabak (seriöst den godaste hemmapizza jag smakat!!), glögg, prat och skratt ringar in kvällen, som spenderades nere hos ellen i herrgårdens källare... Vid 21tiden tittade vi ut genom fönstret och upptäckte att det ju SNÖADE (vilket ju verkat nästintill omöjligt här på hampnäs..), så ut sprang vi, och snart var vi närmare 15 pers som snöbollskrigade där ute. Så härligt! Vi avslutade just kvällen med ytterligare några snöpromenader i mörkret; snöänglar på bryggan, och tävlande om vem som kunde glida längst på isen på sina skor, haha! jag gillar oss!!


   
söta becca/pepparkakspysslande

  
ellen pussar på odin, PIZZAN, och en snöig skolgård!


   Winnerbäck igår var föresten jättefin. Jag säger bara Hugger i sten. Solen i ögonen. Allt! Förutom några irriterande o hysteriska tjejer som skrek och trängdes ett tag framför oss, samt en kamera som inte ville ta nån rättvis bild av söta Lasse, så var kvällen så fin så fin så fin. Tårar i ögonen, så fint var det! Lätt värt en massa köande. Kom ihåg mej då.


  
lars, peppade tjejor, och lars v


   imorgon (alt. senare detta dygn) vankas det pluggggning, hejja!

veckan går...

Denna veckan har vi slutfört vår testledarutbildning. Nästan. Skriftligt prov på måndag, sen är det bara att börja mäta puls och flås på konditionscyklister! Det har också varit underhållande innebandy, kommunikationsövningar och charader på ledarskapstimman, och mycket intressant/rolig/spännande tillverkning av diverse saker hos Lena Z! (men av sekretess-skäl inför eventuella julklappar kan jag ju förstås än inte avslöja vad det var vi gjorde). Och idag har det varit Volleyboll (som slutade i blåmärken och stukade handleder), samt badminton, squash, och gym inne på brux i stan. hungrig och trötter är orden nu!!

Vi har även tittat än mer på vår föreläsande favorit Kay Pollak.

"vi är alla födda fullständigt gudomliga"
"varje kärleksfull tanke om en annan människa är sann" 
"några sekunder varje dag är vi faktiskt i paradiset" och
"det finns inget så helande / läkande som ett äkta leende"

...säger han bland annat. tänkvärt tycker jag.

Förövrigt kom min telefon hit i ett brev i tisdags. vi blev glada att se varandra. tack mamma! i tisdags följde jag även Maria på match, vilket var  välbehövligt, jag måste iväg snart igen! Sen kan vi ju förstås nämna att Foppa under gårdagens middag satt vid bordet bredvid oss på restaurang MammaMia, där det blev pizza för mej, becca, björn o henrik, eftersom att vi inte hann hem från stan till halv5 när skolmiddan ju serveras..

"det kallas tvivel, det där som stör, ja det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör. och jag ser hur du tänker på nåt, hur du längtar dej bort som en fågel i bur. en obehaglig distans, en konstig känsla nånstans, det känns tomt eller hur?" -winnerbäck! Imorronkväll blir det konsert i swedbank!! :) weeeii

telefonlös!


nina har tappat sin telefon ca11 mil bort...och ska inte hem på ett antal veckor heller...hejja!
så hemligt och ohörbart måste den ha ramlat ur min väska och landat på förarsätet i passaten jag körde från far till mor, innan jag blev upphämtad av fina Livan. därav kvarlämnad och bortglömd.
men förhoppningsvis löser det sig ändå tack vare snälla päron.
nästan lite skönt också.
(om man bortser från att min mobil även används som väckarklocka förstås...ren tur att jag ändå vaknade imorse!)
lite roligt att jag måste springa runt och knacka på överallt för att få veta var folk håller hus bara :P
det är en himla tur att jag har Lisa må jag ju säga, puss på dej!

och...jag vet inte!

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0