ännu en fredag.

idag har jag varit till tandläkare och lagat de två (gamla) hålen jag hade. utan bedövning. det gick bra. jag började dock ångra mej lite smått när jag väl låg där i tanläkarstolen och gapade och de började ila som tusan! kom ihåg när man var liten och gick till tandläkaren och hade varit duktig tog dom fram en korg med leksaker och så fick man välja nånting att stoppa med sig hem. det fick jag inte nu. däremot behövde jag (trots mina snart 20 år fyllda) inte betala för besöket eftersom att jag var där och skrev på försäkringsgrejen sist jag var in. så helt lottlös var man ju inte ; )

i veckan blev det middag med en lindamarie här hemma. vi blev bara två, men ack så trevligt man ändå kan ha i gott sällskap :D vi gjorde tre-rätters middag bestående av räktoast till förrätt, ost och skink (och tomat) paj med tillhörande sallad till huvudrätt och chokladpuddingsdränkta hallon och blåbär med en sked vaniljglass till efterrätt. superbt gott om jag får säga det själv. förstås med ett tillhörande glas vitt. vi surrade på som vanligt om allt och ingenting, fotade en hel massa, och spenderade sedan kvällen med de hyrda svenska filmerna Patrik 1,5 och Låt den rätte komma in med avbrott för avsnitt 2 av LOST i mitten förstås. SEVÄRDA! tack och bock, det gör vi snart om. bilder kommer nog senare.

 tapetseringen av mitt rum har börjat. en kvart av rummet är nu brunt och fint skulle jag vilja säga. endast? men med tanke på att jag aldrig nånsin tapetserat innan, och att jag nu varit ensam (med undantag för den första längden som l-m hjälpte till att klura lite kring) så tycker jag ändå att det gått rätt bra. mitt vassa verktyg som man skär av tapeterna med har dock inte samarbetat så väldigt bra med mig, när det kanske inte blitt så förstklassigt vackert snittat vid tak och golvlister. men än är det inte färdigt, och det ska väl ändå kännas (och synas?) att man tapetserat med känsla och kärlek!? haha. jag återkommer med resultatinfo ang problemet tapet-slut.

för övrigt är man grymt less på denna arbetssökande period nu. snart växer man ju fast! arbetsgivare som fått arbetsansökningar av mig kan ju gärna få vara så vänliga att höra av sig (även om beskedet blir negativt) så att man vet nånting iaf. hmm...

nej, nu är jag grymt hungrig. (åt ingen lunch innan tandis, när jag ju redan borstat gaddarna så rena och fina).

spackel-tajm

i brist på intressanta skrivämnen nuförtiden verkar denna blogg på halvitd. eller deltid. . . eller mer korrekt iblandtid. en vecka har passerat, och inte jättemycket har egentligen hänt. förutom att projekt tapetsering har börjat på allvar, efter att jag hämtade ut tapeterna i torsdags under min blixtvisit i sollefeteå. lite nerskruvande av eluttag/gardinstänger/skruvar, lite spacklande, och lite slipande senare är nu rummet rätt dammigt och ser ut som en typisk byggarbetsplats/jag känner mej nyinflyttad igen och väntar med spänning på hur resultatet kommer att bli.

dött med bilder här på ett tag, jag vet. dött med bilder överallt. detta på grund av att min laptop sjukskrivit sig och är på reparation i övik (typ), så jag har inte kunnat ladda upp några bilder på femhundra år, vilket gör att man känner sig lite ofärgglad liksom. menmen. den som väntar på nått gott väntar förhoppningsvis inte för länge.

i torsdags spenderade jag en eftermiddag i tara hos livan, där vi beställde allt inför vår lilla sthlmsvisit (som nu längtas rätt friskt till). teater ska vi se, Selma och Ågust, haha, och gamla stan ska det väl fikas i, med mera med mera med mera. det behövs. speciellt i arbetsslösa uttråkade tider. och i vårsolen blir allt så mkt underbarare, är det inte så? : )

fick iaf en glad överrasskning i form av ett telefonsamtal från min vän moa nere i laholm idag, som kom med en briljant ide på hur vi gemensamt ska kunna fira våra 20årsdagar på trevligt sätt! vi får absolut smida lite mera planer dära. ah, det satte lite guldkant på tillvaron idag <3 

nej, blir det lite gomat/film med vännerna imorrn då kanske?

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0