whatever

jag vaknade imorse och fick se finvädret stråla in genom fönstret. blah tänkte jag. detta kommer bli en mkt stressig arbetsdag. och mkt riktigt fick jag rätt på den. riktigt rätt. igår lovade jag dessutom att på Lokes 30årskalas med tårta och saft till barnen (som hålls varje dag klockan 15 denna veckan på parken) att iklä mig rollen som kyckling (Lokes kompis!) i en gul och röd fluffig dräkt. MEEEN det var ju bara att glömma när alla alla ALLA barnfamiljer, turister och övriga som gått och väntat på att det ska sluta regna i en vecka nu, bestämde sig för att gå på Djurparken idag när det äntligen var väder! jag förstår dem, visst. men det blir ett helsike för oss. MEEN det spelar mindre roll nu. när jag vet att jag slipper stället på ELVA hela dagar! (sen då jag kommer hem är vi en bra bit inne i augusti och högsäsongen är över). mohhaha! jag låter så lycklig över mitt arbete, jag vet.

nu ska en resväska packas.
imorrnbitti drar jag mot vackra västkusten igen.
och vi hoppas hoppas hoppas på INTE regn fredagkväll och lördag nästa vecka.
för då står jag på ullevi : )

sommaren rinner förbi

hej hopp och så har nästan hela juli gått också. dagarna rinner iväg. både bokstavligt och bildligt talat. dock har jag tackat regnet alla dagar då jag ändå jobbar, för det har betytt att vi inte fullkonligt stressat sönder, utan faktiskt hunnit med oss därborta på fällan, då inte lika många besökare besöker oss i fulväder.

oturligt nog betyder sommar också svindyra flyg uppenbarligen, och min fina Monika som tänkt möta mej i gbg några dagar är lite för arbetslös för att greja det för tillfället, tyvärr! vi får träffas senare helt enkelt. men TUR i oturen så har jag även en annan kär vän vid namn LM som kunde tänka sig att göra mig sällskap istället. Taha! så trevligt vi kommer att ha.
såååå!

dock kommer inte LM ner förrän den 2a, medan jag drar redan på torsdag (efter 7 dagars nonstop-arbete). först ska jag ha trevligt med papps, mack, och onkel håkan hade jag nämligen tänkt. jao, det är verkligen tur att man har nån liten semesterljuvlighet att sätta fokus på. man hinner ju inte njuta av sommaren annars, när man bara jobbar och jobbar lite till.

imorrnkväll hoppas jag även få en skymt av moa med h borta i sitt lilla hus, när hon nu faktiskt är hemma en schväng. jag förväntar mej gärna en kopp kaffe och lite skvaller, tack!

sen är det inte mkt mer än att packa ihop, jobba några fulldagar till, och sen dra iväg. 11 dagars ledighet!! ELVA!!

puss och solsken!
(solen lyser faktiskt nu! första gången på en vecka typ?)

kalasbra dag som vanligt. hmm?

nej ärligt, kan man bli mer opepp? skulle inte tro det. KAOS stavas mina arbetsdagar. alla. personalbrist för det mesta? struligt. personalkommunikationssvårigheter. dåliga rutiner, och en del klagomål. så har denna veckan sett ut. och imorron har vi dessutom en 3-rätters middag för 75 pers inbokat till kl19. (ioch försig är jag inte orolig för just den men man kommer ju va lagom slut efter ännu en panikdag som vi vanligtvis är färdig vid runt 18-tiden...) japp, vi är så peppade så.
sån TUR att man har nåt positivt att se fram emot iaf, när jag nu äntligen lyckats fixa boende i gbg om ca 2-3v, efter att läget nästan verkade uppbokat och helkört. även tåg är bokat, så nu är det bara att vänta. kalasbra ;)
faktiskt har jag nu även äntligen ställt in mej helt och fullt på att jag verkligen ska gå Hälsa/Friskvårds-linjen på Hampnäs till hösten (med start om en månad ca). resten av världen får vänta en stund. men Det känns faktiskt så skönt. Eventuellt åker jag och Liv och studiebesökar lite på måndag ;) .
och för stunden, ska jag försöka ta det lugnt en stund innan man måste fokusera på nästa fartfyllda arbetsdag. japp, jag är pepp som få

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0