6dagar


det regnar nästan.
cillian är på tennis.
michelle skjutsade cil till tennis.
hannah följde också med på tennis.
anthony som kom hem inatt är nere i grannhuset och sköter om sin mamma
ava är typ friskförklarad och kryper omkring på golvet och undrar vad laptopen i mitt knä är för nåt?
jag tittar tv och ska in till stan på eftermiddagskvisten nån gång 

  

 " mhm ? " (eller "schuschh?" som hon säger till allt )

och det var min sista lördagmorgon, ja.

7dagar kvar av min irlandsvistelse.. :S

   idag jobbade jag till 2pm. hannah var hemma idag också, men det gjorde inte mej så mkt. hon är verkligen bästa lilla tjejen nu efter jul. både hon och ava har egentligen blivit bättre ungar efter jul tkr jag. ava var ju ständigt sjuk och pga detta grinig nästan hela tiden liksom. hannah har växt på sig och mognat, stora tjejen nu, snart 4, och är bara helgo. Cillian däremot har blivit lite av ett monster. idag absolut. började när Kiera skjutsade hem han från skolan vid 2, och Michelle då skulle åka till Midleton med ungarna för att köpa skor till Cil (jag skulle också följa...). När han kommer in genom dörren blir hannah så glad att se Nadine i bilen (Kieras dotter) och Kiera säger då att Hannah ju kan följa med hem till dom i några timmar, så hon gör det, och Cil blir helt vansinnigt tokig (han ville ju då följa till Harry, Nadines storebror) skriker och slåss och "shut up". eh? Michelle ångrar sig då om att köpa skor till honom... och slänger han i säng för "resten av kvällen" (en timma senare var han uppe igen).
   hursomhelst snabbändrade jag mej då till att åka till citycenter istället (fick skjuts av städ-Anne), där jag gick omkring i regnet och funderade över att det nog var en av de sista gångerna(?) jag promenexade runt på Debenhams, Swamp, Eason, aWear, Penneys och alla andra icke-svenska affärerna. Inhandlade iaf mitt sista ex av tidningen More! (och en ny handväska) innan jag satte mej på Macroombussen som för övrigt tog över en halvtimma på sig att komma bort från trafiken i stan (vanligtvis tar det ju typ en kvart).
   imorgon jobbar jag till typ kvart över 12 (läs:närmare ett..) eftersom att Michelle ska skjutsa Cil på tennis och inte vill ta med sig sjuka Ava ut. (hon har blivit lite bättre dock, Ava). Sen får vi se var helgen tar vägen. En vecka till jag åker nu. Ja okej, idag måste nog hostel bokas. haha. skärpning. men jag ska ägna kvällen åt det nu tror jag. och att kika lite mer jobbmöjligheter förstås.
   och den polska 23åriga tjejen som ska efterträda mej i oBrienfamiljen kommer nog hit en sväng på måndag låter det som nu, och ska "kika" lite. hon heter nåt polskt på M, men jag kommer inte riktigt ihåg vad det var. nåt som liknar Marseille eller så. haha. vi får se.
   trevlig helg.

jobb-pepp!


therese fick mej att ta tag i det där med jobbssökandet(sommarjobb till att börja med), under mitt eftermiddagsbreak. tack och bock. jag har nu slängt iväg några ansökningar till diverse Svenska nöjesparker. hellre några för många än några för lite heter det väl? så jag känner mej iaf lite duktig.

under mina 2 timmar aupairjobbande nu på kvällen har det inte hänt nåt särskilt, hjälpte ungarna med läxa, satt och höll en ava som spydde ner mina tofflor... (michelle ångrade sig om bion när det visade sig att Ava är sjukare igen).

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0