en strykhög i ett vardagsrum väntar på mej.

måste klämma in någon minuts paus från mitt pågående strykande av kläder från den evigt växande högen av nytvättade kläder (i och för sig spenderad med ljuvlig underhållning a la Robbiedvd på högsta konsertvolym ur pappas superhögtalare samtidigt. men iaf)

haft ett trevligt dygn med lindamari där vi hunnit med en hel del innan jag skjutsade henne till buss för bara typ en timma sen, efter en lunchning på bageriet (som jag förövrigt kommit på att jag antagligen imorgon kommer att ha besökt 3 gånger på en vecka. men vad fasen. det är ju bra grejer, och man ska ju gynna byn! sen är det ju alltid mysigt att ta en kaffe...) lindamarie och jag hade trevligt iaf, och surrade långt in på natta om allt och ingenting. tack så mkt och välkommen åter.

jag följde även liv (och carro) på aerobic måndagkväll. något jag definitivt inte ångrar. heja, vad härligt det var. dock rätt svårt att ta in alla rörelser på en gång för lilla mej då de andra var inne på sin 6e träff och redan komponerade 4 rörelseblock i ett hurtigt tempo. menmen. bara man övar så. jag vill nog gärna dit igen. 100kr för en hel termin är ju dessutom löjligt billigt. seriöst. ibland är det bra att bo på landet :P

möte på ams igår också. det gick bra.

och Modokillarna röjde en underbart suverän match i måndagskväll (som tyvärr då krockade me aerobicen) 5-0!! kom igen i samma stil nästa match please?? annat tvtittande har blivit melodifestival i lördags. programmet blir ju sämre och sämre för varje år, det är väl ett faktum. och varför fick inte älskvärde luuk vara kvar? menmen. låtmässigt tyckte jag faktiskt mer om EMDs bidrag än vad jag trodde/ville. haha. låten var riktigt svängig.

surr om allt och ingenting som vanligt. mest ville jag klämma in ett tack till lindamarie för en härlig dejt:P imorrn tror jag att jag ska dejta min förra föredetta klassis, som knappts umgåtts med sen högstadiet alltså. det blir kul:) och eventuellt blir det barnvaktande till några barn Granqvist ikväll?

bara -27

imorse var det kallt igen. -27 jäkla grader. blah! eller, det har väl egentligen aldrig blivit speciellt mkt varmare. men framåt dagen var det faktiskt bara omkring -13, så jag var rätt nöjd ändå. jag hade ju liksom tänkt att ta semester från bloggen nu när jag inte längre är i utlandet och kan rapportera om mina så jättespännande vardagligheter, men äesch, det blir nåt inlägg nån gång iallafall.
dagen har iaf spenderats med städande, tänkande, rensande ur garderob och fikamöte med kära Livan på bageri brödboden. jag visste nog inte att jag saknat henne så mkt, men nog var det bra trevligt att träffas igen! haha. vi blev kvar i över en och en halv timma. nu har vi nästan bokat in en stockholmsresa häpp-häpp. hon informerade mej också om att det tydligen är aerobicpass igång här i junsele på måndagar, så framöver blir det alltså där vi kommer hittas mellan halv åtta och nio. tss. och jag informerade henne om att det tydligen ju är danskurser på forum under sportlovsveckan, så vi har nog bestämt oss för att gå dit och testa lite också. bra att du finns liv, så jag har någon att umgås med på hemmaplan :P
igårkväll var jag och mamma iväg till stan på bio med. Benjamin Buttons otroliga liv. Den var lång, men mkt bra. det var en mysig tripp.

och strax börjar match igen, kom igen nu för tusan. [ jag har även fått en modohalsduk och en krizankepa av min käre far, tack och tack och tack :D ]

   
för att Nina Gabriella har namnsdag idag

puss-puss!

bara -21

tillbaka i norrlandsvintervardagen är man sedan en vecka tillbaka nu. och av nån underlig anledning känns Irland och familjen O'Brien mycket längre bort än bara en sisådär 11dagar. bara en sån sak som att jag pratat endast engelska varje dag känns ju idag lite märkligt, eftersom att det nu känns som att jag alltid varit hemma. var jag verkligen där? haha. jag är nog lite schizo!

under min kalla vecka på hemmaplan har jag förutom att städa ur/fixa till/packa upp/skruva ihop i mina två hem, hunnit en sväng till birsta ( inkluderat ett kort besök hos farfars Lollo i Timrå, som jag inte träffat sen farfars begravning för snart 4 år sen ), varit till stan, och varit till stan igen ( där jag senast tillbringade hela helgen med en lindamari jag inte sett på länge, där vi bland annat tog hockeybussen till övik lördageftermiddag för en underbar match Modo-djurgården 4-4 ). kul.

mkt tillfredsställande att få leva sin egen vardag ska ju tilläggas, istället för att hela tiden leva nån annans. visst, har det varit en underbar tid på den där gröna ön, där jag fått uppleva mycket, och lärt mej massvis, men 5 månader var ändå en lång tid att leva nån annans liv i nån annans hem liksom. det känner jag verkligen nu när jag är hemma!

på jobbfronten verkar det dock vara lite trögt, med inte jättemycket att erbjuda. hms. men inskriven på ams är man ju igen iaf, och letar på internetet gör jag varje dag. hittar jag ingentingeling inom perioden så-småningom, kanske jag lägger ut annonsen på aupairworld igen. vi får se. när jag precis var in på GBs hemsida, fick jag förövrigt se att min "webbsida" under kursen webbdesign för ett år sen ligger kvar där. hmmm? men jaja, vill man ha sig en titt in i den kursen kan man ju kika här: http://utb.solleftea.se/usr/trnbf3/

och för tillfället är det "bara" -21. . .

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0