leta jobb, leta framtid

Dramalektion på BF idag. Vi spelade upp en skuggteater av de tre bockarna Bruse. haha. Jag gillar skapande verksamhet. verkligen. roligt roligt. Till veckan drar man ut på en veckas APU då. hmm. och jag ska vara på lillänget. gah. hade väldigt mkt hellre varit hos Nina Aronsson (min gamla teckenspråkslärare) på Särvux. men! som ofta, så kommer jag på vad jag vill lite för sent. suck. Hade jag kommit på det en vecka tidigare kanske jag hade varit där nu. Jepp. Men lillänget blire! : P

Har på morgonen suttit och googlat jobb i norge, jobb som fruktplockare, jobb som aupair, jobb som vadsomhelst. Kom in på en sida som länkade till typ alla Sveriges nöjesparkers hemsidor, som ju typ alla sökte sommarjobbare. hmmm. låter ju sjukt kul. I wonder. lite stressande dock att de flesta vill ha besked typ nu i februari-mars. gah. men det är väl bara att ta sig en rejäl funderarfunderare helt enkelt och gilla läget. leta jobb, leta framtid.. Kan ju heller inte hänga upp mej på om någon vill följa med mej eller inte heller egentligen. Såklart skulle det ju vara roligare. Men bestäm er då för guds skull. tiden rinner..

konsumerat.

köpt fanny och alexander-dvd. mera svenska supermysiga klassiker!
köpt grön söt liten vattenpipa, cocossmak. Elisabeths presentbutik = mysigaste butiken i stan. jag diggar!
köpt mossgrönt + mörkchokladbrunt garn till min stickning. avkoppling.

och jag myser.

hockeynörd I am.

helgen. hockeylördag i lördags. i löööv it! extreme god mat i logen i swedbank. mumma! jag ska bli rik så att jag alltid kan äta god dyr mat. riktigt hur vet jag inte riktigt än dock.
egentligen fattar jag inte varför man tycker att det är så fruktansvärt roligt att gå och kolla på en match där biffiga killar skjuter en puck fram och tillbaka och fram och tillbaka och fram och tillbaka mellan sig. haha.. men det är det! l y c k a liksom! älska.
modo vann ju såklart. om det behöver tilläggas.
salle sköt 4-2 på öppet mål när det var en minut kvar.
brae jorrt (som dom säger i Ondskan)

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0