LONDON I MITT HJÄRTA

åh, London jag tycker om dej.
jag tycker verkligen om dej.
hemma igen efter en alltför kort vistelse.
men rätt effektiva var vi ju faktiskt.
mycket hanns med.
det vanliga och lite till : P
och jag säger som macke:
"det är ju inte utan att man blir imponerad".
hahha. näej.
det är inte utan att man blir impad
av att dom faktiskt bor där.
Linn och Fredrik, dom bor där.
jag vill också.
jag funderar.
som vanligt.

RUBRIK SAKNAS

jag har varit hemma i finvädret i helgen. blå himmel och sol, mmm : ) något vårliknande påväg verkar det som, mwhii : ) promenixade hem till Bölen från bussen. vackra bortglömda vyer längs vägen faktiskt.
och vi red för första gången på hur länge som helst igår. härligt. jag hade Rasco. snällis, mjukis. han gillas. gomule<3

och jag har tittat på Köping. var man inte glad innan så blir man : )

RUBRIK SAKNAS

snart halva praktiken avklarad. det går snabbt trots allt. men denna veckan har jag ju faktiskt haft en trevlig sidekick därborta på praktiken. hahha. det underlättar ju lite. och kidsen är ju alltid lika smarta: "titta, när man går (i medvind) är det som att flyga helikopter"  hahha! eller förra veckan: "hur kan man veta att det är fettisdag just idag? det är ju inget konstigt på himlen eller så..." Ja, livets mysterium..

tittar på the simpsons för tillfället. älskade gula figurer som jag nästan glömt! hahha. (parantes)

och nu riktar jag nog mest in mej på att ha en trevlig vistelse i kära england nästa vecka! : ) för i den övriga vardagen flyter dagarna bara ihop. (förskoleklass-schema är sjukt långtråkigt och bara samma samma samma). menmen. inte jobba med helst, nej. men vad jobba med då? gaah. JAG MÅSTE TA TAG I MIN FRAMTID SNARAST MEN DET ÄR JU SÅ SVÅRT!

och halva projektarbetstiden har redan gått också. tråkigt. det är nog nåt av det roligaste jag har sysselsatt mig med faktiskt. få involvera sig i dessa härliga individer! <3 fick två spontankramar av min namne. tss, sköning : )

nej. yogatime?
och glad hjärtadag på alla imorgon : )
 (lonely hearts club though)

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0