Socionom kan de va nåt?

Idag har jag varit på Mittuniversitetet i Hsand. Oj vad vuxet det lät, ja. Jag har ju liksom aldrig sett mej själv på nåt sånt ställe. Speciellt inte i Härnösand! Men samtidigt vet jag ju inte riktigt vart jag tänkt mej att hamna. Så alltid bra att åtminstone sett ett universitet tänkte jag och hoppade på minibussen. Men det var faktiskt riktigt intressant, hör och häpna. Härnösand tänker jag nog fortfarande inte gå i. Men universitet, mjo kanske. Var och tittade på Socionomutbildning samt lärarutbildning. Socionom verkade riktigt intressant tycker jag ; ) vi får väl se. Men hur det än blir - om det än blir - så är det inte aktuellt på åtminstone 2 år. Never. Jag ska leva lite först.

Och lagom spontant drar jag och älsklingMoa till KRETA på söndag. yey. En vecka soligt, billigt, roligt är målet. Jag hoppas vi kan hålla det.

jag tror jag äntligen har snuddat vid en projektidé. [applåd]

Hej dataskärm (ni läsare är ju inte alltför många liksom)

Igår kunde jag inte sova. Och där, när jag var som mest inne i att räkna dom där fåren som jag har hört att man ska för att somna, så snuddade jag eventuellt kanske äntligen vid en idé till ett projektarbete. Taha! Framsteg! (Men denna kan jag ju ännu inte avslöja, innan jag tagit patent på den).

och ja, det var väl det viktigaste som hänt idag.

parantes - idag hörde jag genom väggen hur min granngubbe 75+ helt apropå stämmer i för full halls till "leende guld bruna ögon". det tyckte jag var riktigt roligt.

/50 ungar och studentmössor

Det är väl vad det handlat om idag.
Aktivitetsdagen gick rätt okej tycker jag. Nemas problemas. Nog för att det var väldigt skönt när det var slut. Hahha. 50 ungar huller om buller som springer och babblar och grejar. Men det gick gräejt. Jag och Theres hade station:skapande, vilket bevisligen inte direkt var något krux för dessa småttingar. Kreativiteten flödade. Ge mej lite av.
Visst, lyckad dag. MEN-ångrar mej fortfarande att jag inte valde funktionshinder. Barn är charmiga och dom är  faschinerande, det tycker jag verkligen. Jobbiga och söta. MEN-det här är ju liksom inget man jobbar med.. Inte enligt mej. Inte ett helt liv iaf. Som alla gör. Hjälp. Nej, jag ska verkligen klura på det där med funktionshinder. Men orka liksom gå "rest-kurser" på GB, efter studenten då? Nej, det orkar jag inte. Men nu lär det ju tyvärr vara lite sent för mej att byta.
Hmmm. Blablabla...
På tal om student har man ju iaf prövat mössa idag. shit liksom. student 2008, det är ju verkligen inte sant.
Storlek 56 verkar jag iaf ha på studentmössor.
Faktiskt.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0