200 dagar tills livet börjar.

idag  är det 200 dagar till studenten. till livet börjar. det känns länge. jag är så skoltrött så det finns liksom inte för tillfället. jag vill resa runt och se, och uppleva, göra något, jobba lite kanske, vad som helst. det är tur att man kan ventilera sina djupa filosofiska tankar om inget och allting med en likasinnad moa över lite te emellanåt ; ) hahha!  vi kikade såklart även på "Amelie från Montmartre", som är världens bästa film för den som -gud förlåte- inte sett.
skolan känns bara samma samma samma...jag orkar liksom inte engagera mej. hm. mest panik för stunden känns ju webbdesign. jag känner mej efter. och har kört fast. damn. ämnet i sig känns ju roligt. men det kräver, och tar tid. och uppenbarligen är jag inte så bra på jobba självständigt hemifrån som ja trodde. jag är helt enkelt väldigt nybörjare inom ämnet! det är klurigt. ja.
och för övrigt ska jag bojkotta det där jäkla idol framöver. mening att se när Daniel som skulle vinna hela grejen röstades ut i fredags? naae.

nee okej, nu måååste jag försöka sätta mej med lite WD.
verkligen.

godaste smoothien

Efter klassens studiebesök på Österåsens hälsohem - tisdag eftermiddag, i hälsopedagogikkursen - har jag blivit otroligt pepp på att iaf försöka bli lite nyttigare. taha. nej men seriöst, min mixer har varit bortglömd i typ 27 år, nu har jag kommit på vad den ska användas till; smoothies! enkelt, snabbt, billigt, nyttigt, och GOTT! mera! : )

jag och therese gjorde en löjligt god ikväll;

        2,5 dl vaniljyoughurt
        1 halv banan
        1 dl frusna hallon

mixa med mixxxer!
(sen hackade vi cashewnötter och rev lite mörk blockchoklad som blandades och ströddes över)

tok-gott!
jag gillar att vara nyttig.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0