jag är tveksam...

Har  nu haft praktik på Ugglan/prästbordets förskola i 4 långa, charmiga, öronbedövande och lättsamma dagar. Alltid finns det ett litet barn som agerar bråkstake/skitunge, ett litet barn som är en liten ängel/charmklump, ett litet barn som är den lillgamla/jag kan hjälpa dej för jag kan de här serru åsså ett litet barn som bara liksom är. Det slår aldrig fel.
Å jag klyvs alltid mitt itu. Jag nr1 tänker: herregud, vilket drömjobb! Att få vara med att delta i dessa små underverks utveckling och lärande är både charmerande och intressant. Lättsamt och givande. Och Jag nr2 tänker: Dagen ruller på... det är frukost... leka... ut å leka... lunch... sovstund... pyssel... leka... mellanmål.... leka... gå ut... och där var dagen slut. följande dag rullar på... det är frukost... leka.... Och så tittar jag på mina handledare, som säkert varit i branchen 20-30 år. kul? Vad gjorde ni av era liv liksom?
Hmpf. Ja, jag är tveksam. Ändå, ändå inte. Det är så otroligt dubbelt. Jaja. Har över 3 veckor kvar av denna APU. Hinner nog tänka till både en och två gånger till. Just nu är jag mer än gärna hos barnen hellre än att dryga i en orange gymnasieskola. Vi kan ju säga att vi fått sommarlov. För det har vi nästan : )

Körkort Körkort Körkort Körkort

overklig känsla. jag har inte fattat än.

-Tillbaka vid polishuset, stänger av motorn. Gubben bredvid grejer i sina papper medan han mumlar "jaha.. du.. grattis till körkortet då". Ursäkta? Klarade jag det? Tydligen gjorde jag det. Obeskrivligt. Fan. Jag har körkort? Lite snurrigt i huvvet det dära.. 3 maj, vid 11-snåret. That was it! Yeees! be avundsjuuuuk! : D

vuxenpoäng gånger 34 000.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0