knappt 4 dagar kvar av barndomen. hjeeeelp!

jag tyckte det var nyss jag satt där och tänkte, ja om några år är jag arton!  sen blev det några månader kvar. nu är det knappt 4 dagar. hmpf. det är ju inte utan att man känner sig lite kluven, vilse och stressad. Jaha, liksom. Om 4 dygn är jag myndig. det känns inte riktigt på riktigt.

men det är klart att det är underbart... : D

vi har det alltid trevligast

spenderat ett dygn sådär med kära gamla vänner jag inte sett på månader. roligaste på länge. magen behövde få skratta av sej. det är underligt. men underbart. vänskapen är inget som tynar bort fastän att vi inte ses alltför ofta.. det finns ingen som har det så trevligt som vi. kan inte finnas. garanterat finns det iaf ingen som skrattar som kära min vän moa. hon skrattar som ett monster : P haha! helt lovely.

hade ju senare planerat att ta tag i en massa skolarbeten, hm.. valde till och med att stanna här i stan framför att fara hem, på grund av att jag fått för mej att jag får mer gjort när jag är här. hm.. jag pyste till therese och hyre film : P. Måste ju få slappna av lite med. det gör jag ju aldrig.. hm.. *host*

Nej, imorron får det bli. före hockeyn. eller efteråt möjligtvis.

lyxigt att bo på 3 ställen?

"mäh, bor du på 3 ställen!" var det nån som sa. "gud va lyxigt!" hm, tänkte jag. är det?

hem nummer ett: mammas goa gård. lantliv. utanför. jordbruk. hästar, hundar, katter... 10-15 kvigor på somrarna, och i maj anländer 100 grisar. hm. men det är fridfullt. det är faktiskt vackert. 200 meter till badplats om somrarna. galoppturer i skogarna... det är mitt barndomshem som jag bott på ända sen jag föddes. det är hemma.

hem nummer två: pappas villa med minimala tomt. gräddhyllan kallas gatan, ja. : P bott där i cirka 8 år. gångavstånd till det mesta. fint. luftigt. där jag har min andra familj. härligt på ett annat sätt.

hem nummer tre: mitt eget studentplejs á 26 kvadrat. där jag nu för tiden spenderar det mesta av vardagen. mitt eget! där jag bestämmer. jag väljer. jag lever. älskas och värderas skapligt högt. ligger så bra till också, precis mellan skolan och stan.

ja, det är lyxigt med 3 hem. livet blir så mkt mer varierat.

at the moment sitter jag som vanligt hemma på vallåkersgatan (läs:hem tre) känner att "ja, det är mycket nu.." Har värmt en panpizza till middag. inte mkt till mat egentligen. absoult inte nyttigt. men måste få känna sej bekväm också... emellanåt. jag bestämmer. måste också nämnas att vi sett på Dead Poets Society(stavas?) på engelskan idag. verkligen hearttouching. mkt bra. trött som få är jag också. som oftast på ¨måndagar när jag egentligen borde gå och lägga mej klockan sju. Men måste härda ut till 21.55 när tv-veckan har sin största höjdpunkt. Filip och Fredrik, I like ; ) man blir så glad.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0