så enkelt är det

the ark har varit i junsele. och jag har sett dom. igen.  det är det enda som behövs skrivas egentligen. fullkomligt himmelskt! utomhuskonserter på sommaren är det absolut bästaste som finns! jag älskar det helt enkelt! såklart speciellt konserter med TheArk. jag trodde aldrig att det skulle gå att skapa yrankänsla uppe på vår djurpark. men jag hade fel. har blivit totalt ark-feak igen, och kommer nog att förbli ett bra tag till innan det lägger sig. men det gör inget alls. CAAAALLETH YOOOOU. COOOOMETH I!  jag älskar ark. så enkelt är det. snyggast, bäst, budskap och scennärvaro!
nu väntar vi bara på yran. och väntar. och väntar. och....

bara för att jag har sett Justin Timberlake

hemma i stan igen. tiden går alltid så snabbt. sthlm söndag-torsdag ja, vad hann vid med? vi hann med: att nästan bli påkörda av en cyklist, GÅ genom hela huvudstaden, trängas med 152 pers i en liten liten tunnelbanevagn, käka glass på djurgården, bli erbjuden knark vid globen (ehh?), se Pirates of the Carribean 3: at worlds end (jag älskar, jag älskar, jag älskar) och... just det, se Justin Timberlake live i 2 timmar och 20 minuter! : )
Jag kan ju inte påstå att Justin tidigare egentligen varit min absoluta artistgud. Han har inte varit det motsatta heller, men han har liksom bara inte varit så himla speciell. Men nog fan är han. Vi fick inte speciellt smickrande platser på Futursex/Lovesound-showen, men det dög för att SE en liten underbaring i väst, hatt och slips långt där nere på scenen. och höra för den delen.
Natasha Bedingfield var den glada överrasskningen till förband. Hon som man tokdiggade för 3 år sen sådär? Hon är grym. These words are my own, from my heart flow: I love you, I love you, I love you, I love youuu... Och sen bara typ 25 minuter efter utsatt tid kom Mr Timberlake himself. Det är konstigt hur overkligt det ALLTID är när dom där kända stjärnorna verkligen kliver ut på scen och man fattar att man verkligen ser dom.
Men Justin är begåvad. Han har en underbar sammetsröst, och är helt enkelt ganska underbar! Efter introlåtarna stannade han upp och utbrast "Jag har lärt mej lite svenska. Min svenska e skiit! Haha, took me n'hour to learn that!" tss.. Och Timbaland fick vi se en snutt med. yey. Bäst: öppning, what goes around comes around, sexyback, cry me a river tror jag. shit. Bara för att jag har sett Justin Timberlake.

sommartider hej hej

Studenten igår. grattis till dom. ett år kvar här. hm. Efter halvt härlig, halvt meningslös kalaskväll hade man nu tänkt packa ihop sitt liv och åka hem till lilla junsele för ett bra tag, ja. Blir nog inte så mkt tid i stan i sommar antar jag, eftersom att jag ska jobba och så.. Men hemma är ju alltid hemma : ) Jobb börjar på måndag, dryga veckan kvar till sthlm-trippen och därefter är det midsommar! : D det rullar på... Yran hamnade ju precis under några av mina jobbdagar dock. Men det får vi försöka ändra på. Det måste ändras på! Det här året kommer ju bli bästast där borta i östersönder : ) hives, ark, timbuktu, snook, lasse lindh, dileva... : P osv. osv. Sen blir det med familj till gbg. Ahh, denna älskade stad! tycker verkligen om den! Plus de vanliga småroligheterna med sötvännerna förstås. tss. jag ser fram emot.
Sommaren är ju här med besked iaf. Var det i förrgår jag läste 47 grader på termometern? Varmt, ja. Men klaga är väl ändå förbjudet, när man nu gått och väntat på sommaren ett helt jävla år...? Ja, det är det! Blå himmel, barfota i gräset, glass, klänning, sol och bad. I like it.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0