jag kommer bli så jävla gammal! :P

det är tur att man får skratta så att man får ont i magen ibland : ) det är tur att man kan skapa ett speciellt språk till vissa personer, som bara vi förstår. det är tur att man får knäppa sig och göra bort sig tillsammans med nån. tänk om man inte hade möjligheten. vilket otroligt tomt liv. tycker synd om dem som inte får. ett skratt förlänger livet. jag kommer blir så jävla gammal! : P

Och om en vecka är jag i Paris. det känns inte sant. men ändå så underbart : ) det blir lite snålt om tid. men jag ska försöka att få och ta in så många intryck som möjligt. jag älskar nya kulturer! och Paris låter så otroligt tjusigt... haha... jag ska verkligen försöka ta vara på den här lediga veckan. nästa lov sitter jag i skolbänken och trilskas med det jävla körkortet! : / mupp.

well. ska fortsätta läsa på min Alkemisten. den verkar fortfarande bra. Inspirerande och tänkvärd. jag ska också! >jag skryter inte gärna, och spelar inte känd. men jag är född till stjärna och kommer dö som en legend..< (författare:okänd) Det ska bli jag. Det är kanske jag. ; ) remember.

Har återigen kommit in i en Jag-vill-period

Ja, då sitter man här då med en fet tenta i "fritid för funktionshindrade" som ska vara inne på torsdag. Varför lär jag mig aldrig? Varför börjar jag alltid i sista minuten? Varför Varför Varför? Jaja.
Tittade en sväng på SVT:s Playa del sol i söndags när det slog mej - det kanske är reseledare jag ska bli? Har återigen kommit in i en jag-vill period. och jag VILL verkligen! Googlade på tågluffande igår, hittade mängder med inspiration. verkar grymt kul! Eller apelsinplockare i Australien för den delen. Jag ska! Tyvärr är ju vad det nu blir, minst ett helt år bort. Vad ska jag ägna mej åt i sommar? Sommarjobbsannonserna börjar tina fram lite här och där. Jag blir stressad. Det känns ju rätt bekvämt att för fjärde året i rad rensa och paketera plant, kratta växthus och dylikt på kilåmons plantskola ca 3mil hemifrån. Men just därför vill jag inte. =/
Dock är ju jag ARTON till sommaren, ej att glömma. Då kan det väl inte vara ett sånt jävla problem att hitta ett litet jobb? Kan det? 
Tilläggas bör också att jag börjat läsa "Alkemisten" av Paulo Coelho. Den verkar helt underbar. Det känns som att det är min favoritbok, redan efter bara ett par sidor.. Har inte hunnit läsa så mycket som jag skulle vilja, men tiden kommer väl. Om inte annat till helgen.
yes.

De blinda åker bättre än mej!

sanning.

Idag har varit en mycket faschinerande och spännande dag. Vi i BF2 + 1 har varit portvakter på wintergames, alpint här i Sollefteå, som - för dej som inte vet - är en mycket stor tävling för funktionshindrade med deltagare från hela världen! Att lilla vi skulle få ansvaret att godkänna dem eller ej kändes ju lite väl häftigt. Men det gick finfint : )
Så så imponerad! Vissa hade inga armar, andra hade bara ett ben. Några åkte sittande, och andra var helt blinda - ändå gav de sig ut i backen! såklart hade de en ledsagare med sig, men still so brave! Ens tanken, jag menar backen var brant! De åker lätt bättre än mej. Jag kände mej nog nervös, när jag i tisdags blev ledsagad på längdskidor ca 50 meter på planmark. all crrrrreddd till dem idag!
En fransman på ett ben som försökte fånga liften sådär 127 gånger utan att lyckas. Man känner sig pinsam som tittar på. Men vågade inte hjälpa till. Hur skulle han ha reagerat? Han kanske vill klara sig själv? Nåja, han klarade det ju på 128:e försöket. 

sämst: att stå still med protokoll i handen en hel förmiddag. Även om det inte var mer än -10, och vi faktiskt verkligen hade klätt på oss, så höll vi på att frysa ihjäl. försökte dansa oss varma emellanåt, men 71 starter efter varandra behövde ju våran koncentration, så det blev till att stå still! : /
bäst:
förutom att få se hur otroligt begåvade människor det finns, som verkligen inte ger upp i första taget, - och det lilla pluset att vi fick gratis fika med bulle, festis och kexchoklad - så var det nog faktiskt att åka kana nerför hela långa backen där vid tvåtiden. haha! weeeei vad det gick! vem behöver pulka när det går lika bra med täckbyxor?

jag ska vara portkontrollant imorrn igen : D

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0