/vardag igen

då var hösten här då. känns det plötsligt som iaf. hm. får fokusera på det mysiga.
jag går i trean nu. shiat. har även räknat ut att jag tar studenten om sisådär 288 dagar. det låter inte jättemycket.
blev även anställd som mysteryshopper för några veckor sedan. yeeah. haha. fast det är typ hemligt egentligen. antar jag.
vårt schema detta år känns rätt bekvämt med. relativt korta dagar. tisdagar sovmorgon till 12.20, i like.
efterlängtade solresan vet jag inte riktigt vad det blir av heller? jag som velat åka iväg typ strax, och bli brun som en pepparkaka. hm. får klura lite på det dära.
nej.
nu är det jag som går och tar en latte.
puss.

det var den sommaren, I guess

yep. tiden bara försvinner. det är så det är. större delen av sommaren-regn. större delen av sommaren-jobb. större delen av sommaren-skit. Thats it. Egentligen får man inte kalla sommaren för skit. Men okej, jag kallar den tråkig då. verkligen. (är det så det blir när man blir vuxen, eller vad handlar det om?) drygt en och en halv vecka kvar till studentåret börjar. fram tills dess ska jag bara göra ingenting, för första gången den här sommaren. Men vad har vi hunnit med då?
Ja, jag har jobbat stenhårt, vilket ju känns rätt bra ändå. Pengar behövs alltid. Nya erfarenheter behövs alltid. Och, med undantag för den sista folktomma veckan, kan jag ju inte säga att det varit ett tråkigt jobb, Tvärsom! 3 miljoner gånger mer action än på kilåmon iaf : P nöjda kunder, sura kunder, gratiskoppar kaffe.. haha. jo, det har varit kul.
Och en massa underbart bra artister har ju faktiskt setts och älskats även den här sommaren: Justin i Globen, Ark på midsommar, Snook, Lasse Lindh, Hives(älska) och ett bra gäng till på yran, och självaste the Rolling Stones på Ullevi. Konserter på sommaren... Alltså, det finns inte mycket som klår, så är det bara. Oavsett vilken artist det nu är man röjer till.
Men utöver detta har det varit ytterst lite happenings. verkligen. vilket är tråååååk. Trevlig visit i söta göteborg visserligen(där man bodde på samma hotell som Stones, yes) och ett (regnigt) yran i underbara östersund. Men vad är det liksom? Inte ens yran var bäst i år : /
Nje. Det var den sommaren, I guess. jag skyller på vädret.
Det känns som att nu börjar det. Slutspurten på GB (herregud, när hamnade vi där?) sökt diverse extraknäck, vilket jag hoppas att jag får! Letar efter roligheter i höst istället. Trodde aldrig att jag skulle säga. Men så är det. Förhoppningsvis får man ju en anledning att besöka England det kommande året iaf, nu när Linn ska flytta dit! (shiiit) Och jag ska försöka börja ta tag i mitt liv. Hm.
Over and out.
Hoppas solen kommer fram den sista veckan iaf.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0