Jag ska också åka cab genom Los-Angeles

Det börjar bli lite somrigt nu. Ljust och varmt och underbart. i löööv it! Fått besked om att jag fått jobb i sommar i minst 4 veckor med. På djurparken : P Det känns bra. Nog för att den här sommaren kanske blir lite av en jobbsommar, men det kanske man får ta i väntan på något roligare nästa år?
Har den sista veckan även tittat sönder ögonen på High Chaparall-DVDbox med underbaringarna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. Men den är så gott som slut nu. Å jag älskar! Jag ska också åka cab genom Los Angeles med palmer och beach. Osökt börjar jag längta tillbaka till Bournmouth... Hm. Nästa år som sagt...
Inte så länge kvar till den dära uppkörningen med. Fast än så länge har jag inte fattat det så nervositeten kommer nog senare. Jag längtar inte.

Käka nudlar ur kastrull?

Sm-guld till MoDo - check.
skriva Godkänt på teoriprovet för körkortet - check.


det känns så himla skönt, och bra och kul. JA, liksom. Så nu har man bara omkörningslektion imorgon kvar innan själva uppkörningen. hjeeeelp! vi får la se hur det går. Känner mej väldigt pank nu dock. Bör nog inte köpa en endaste liten pryl på ett bra jäkla tag. Men det kanske bara är bra?
Sitter för tillfället och käkar nudlar ur en kastrull. Det får man väl om man är fattig student? Det känns som att det liksom ska vara så. Hm. Några prov att göra imorron med. Som jag snart ska börja plugga lite lätt till. Suck. Längtar just nu såhäääääär mycket till den månadslånga praktiken vi börjar om 2-3 veckor. Ska bli så skönt.
Nåja, upp med mungiporna. Modo har SM-guld. Skyldig att hoppa av lycka ju! ÄLSKA <3


/och jag heter Falkensson Timander från och med nån vecka sen/

önskningar, kl 00:13 pip

önskelistan just nu, lördag morgon 00:13 pip: ett körkort i handen inom en månad sådär. SM-guld till Modo : ) En rejäl shoppingrunda snarast. Seriöst, när handlade jag Något sist? Vi pratar månader. Sommar och love to the air. I need.

over and out.

lite Nina och lite annat

Life is a beauty - admire it!

RSS 2.0